Ik blijf nog een weekje langer in Nederland - Reisverslag uit Voerendaal, Nederland van Marjolein - WaarBenJij.nu Ik blijf nog een weekje langer in Nederland - Reisverslag uit Voerendaal, Nederland van Marjolein - WaarBenJij.nu

Ik blijf nog een weekje langer in Nederland

Door: Marjolein

Blijf op de hoogte en volg Marjolein

05 April 2007 | Nederland, Voerendaal

Hi lieve mensen

Zoals sommige van jullie weten heb ik een infectie in mijn been gekregen. Dit gaat allemaal alweer wat beter dankzij mijn medicijnen. Maar mijn voet is nog zo dik dat ik nog geen schoenen of slippers aan kan en lopen lukt nu al wel een beetje maar vraag niet hoe!!
Daarom heeft Oad besloten om me een week later naar bodrum te sturen. Ik zal nu dus niet 10 april vertrekken maar pas 17 april. Helaas ga ik dan niet tegelijk met mijn collega's maar ja ,mijn gezondheid is het belangrijkste.

Oad wilde de druk bij mij weg halen en ze vonden dat ik eerst maar goed moest genezen voordat ik daar in Bodrum aan de slag ging. Daar hebben ze natuurlijk wel gelijk in!!
Ik mag nu dus nog een week langer van nederland genieten!!

X lein (=krak)

Caroline, ik weet niet of jij 17 april al gasten hebt aankomen maar ik vlieg met een vlucht van jullie naar Dalaman!!

• 05 April 2007 - 10:03

Karien:

He Lein,
    Balen dat het niet sneller geneest he?!
    Maar goed, fijn dat je in ieder geval in alle rust kunt genezen!
    In ieder geval sterke en succes de aankomende tijd!!
    X

• 05 April 2007 - 11:12

Rianne:

Meiske, lekker weer allemaal he! Maar die Oad heeft groot gelijk! Eerst even lekker genezen!!! We hebben nog even contact! Rustig aan hoor, kussie

• 06 April 2007 - 08:37

Linda:

Hee Marjoleintje,
    Jeetje wat vervelend zeg! Zorg inderdaad eerst maar eens dat je been goed geneest anders ben je nog verder van huis!
    Sterkte! En we bellen nog!
    Kus Lin

• 06 April 2007 - 13:40

Corina:

Hee meis, ik heb begrepen dat je vertrek een wk is uitgesteld. Spijtig maar je moet zeker eerst aan jezelf denken. Hebben ze al enig idee hoelang het gaat duren. Ik bedoel verwachten ze dat je tegen die tijd dat je moet gaan ook echt kan gaan. Het is vandaag goede vrijdag. Klopt helemaal mijn baas heeft me gezegd dat ik een uurtje eerder weg mag. Waarschijnlijk een zomer in zn bol of een tik van de molen gehad want geloof mij dat komt anders nooit voor. Maar wel lekker want Thijs is al vrij en is met mn oom spullen aan het halen voor het klusweekend. Mijn oom komt helpen om het kozijn achter netjes te maken. Willen dan de boel schilderen en de tuin opknappen. Hebben in mei ook nog wat dagen dus alles op zn tijd. Heb wel zin in het lange weekend was best weer een zwaar weekje hier met Raad van Commissarissen en dat soort zaken. En geniet jij een beetje van de Nederlandse zon. Heb je misschien al een beetje een kleurtje voor als je in Turkije aankomt. Ga je weer een drukke en leuke tijd tegemoet. Ik hoop echt dat wanneer je weer terug bent de afstand wat kleiner wordt zodat we elkaar vaker kunnen bezoeken. Nou ga nog even snel wat doen en dan lekker naar huis!!! Groetjes,

• 10 April 2007 - 17:00

Manon :

Hallo Marjolein (nieuwe collega),
    Leuk dat je mijn site hebt bezocht. Aan de foto's te zien hebben jullie het vorig jaar super gezellig gehad. We gaan er zeker voor zorgen dat het dit jaar een top jaar wordt haha. Wat minder van je been, maar je kunt het beter goed laten genezen en rustig aan doen. Dan dat je van de zomer er heel veel last van hebt.
    Tot 24 april in Bodrum!
    Liefs Manon

• 01 Augustus 2007 - 10:16

Opa En Oma:

LIEVE marjolien,Hart Gefeliciteerd met je verjaardag.Wij hopen elkaar weer te zien in Holland,het is hier gelukkig niet zo heet.Dag lief vriendinnetje xx