Vertrek is nu echt een feit!!
Door: Marjolein
Blijf op de hoogte en volg Marjolein
13 April 2007 | Nederland, Voerendaal
Maar doordat ik een weekje langer in Nederland heb moeten blijven kon ik nog wel even afspreken met wat vrienden, de nieuwe vissen van mijn vader bewonderen en op mijn gemak alle koffers in pakken.
Maar toch vraag ik me wel is af waarom ik mezelf dit weer aan doe: weg van mijn familie, vrienden, mijn huis, mijn bed en leven uit 2 koffers terwijl je thuis zoveel leuke spulletjes hebt. Dan heb ik nog niet gesproken over de stress die je hebt om al je spullen in deze koffers te krijgen en niet te vergeten het emotionele afscheid op de luchthaven. Heb ik dit allemaal over voor het avontuur!!
Dan denk ik weer heel even terug aan die mooie en goede herinneringen die mijn werk me vorig jaar in Bodrum heeft gebracht. De nieuwe vriendschappen die zijn gesloten, mensenkennis die ik heb opgedaan, de kennis van de Turkse cultuur, elke dag wakker worden met de stralende zon (nou ja bijna elke dag) en het lekkere eten. Dit alles heeft mij geleerd om te genieten van het leven en dingen te doen die ik wil. Je leeft tenslotte maar 1 keer en je bent grotendeels verantwoordelijk voor je eigen geluk!!
JA, ik ga het avontuur weer aan en volgende week mag ik weer naar Turkije Een geweldig land met haar schitterende cultuur en natuur, overweldigende gastvrijheid (die in Nederland ver te zoeken is) en hun compleet ander beeld van het leven. Daarbij komt ook dat ik weer lekker mag crossen over de Turkse wegen in mijn Fiat en dat ik dan zoveel mogelijk mijn claxon mag, maar vooral moet gebruiken.
Dinsdag vlieg ik met Transavia (HV0941) samen met mijn collega Denise vanaf Amsterdam naar Dalaman (tussenlanding in Antalya) Als ik geluk heb kan ik Caroline nog even gedag zeggen op de luchthaven voordat ik met de auto vertrek naar Bodrum.
Mensen, dinsdag 17 april wordt het dan weer een feit: Ik zal dan voorlopig niet meer op Nederlandse bodem te vinden zijn want Bodrum zal weer voor de komende zeven maanden mijn thuis zijn. IK zal weer volop gaan genieten van mijn nieuwe avontuur. Mocht je nog geen idee hebben waar je deze zomer op vakantie gaat, Bodrum is misschien wel een idee!!
Ik zal iedereen weer verschrikkelijk gaan missen ,maar wetende dat mijn vrienden in Bodrum weer op mij wachten en dit gemis zullen verzachten..
WE KEEP IN TOUCH!!
Dikke knuffel van het Oad meisje dat graag nog een keer in Bodrum het avontuur wil aangaan.
13 April 2007 - 10:43
Lieveke:
Heey die lieverd!!
Je weet het he ik ga je snel volgen en zal je pijn verzachten ahaha. We gaan heel veel lol hebben daar samen! Meis alvast een hele goede reis en tot dolmus!
Liefs Lieveke -
13 April 2007 - 10:51
Rianne:
Lieve Marjolein,
Tussen de regels door lees ik je onzekerheden over het nieuwe seizoen. Zo herkenbaar... Het komt goed, dat weet je ook en genieten zal het worden! We keep zeker in touch en ga je gelukkig snel zien. Ik zal Ersin zeggen dat je eraan komt!!
Veel plezier lieverd en kop op,
Liefs Rianne -
13 April 2007 - 14:02
Corina:
Lieve lieve schat,
in je bericht zie ik echt een tweestrijd van gevoelens. helemaal niet raar, je weet het allemaal wel van vorig jaar maar toch is het vertrouwde Nederland altijd weer iets waar je naar terugverlangt. En maar goed ook want ik moet er niet aan denken dat je nog verder van ons weg gaat wonen. je weet hoe leuk die tijd was vorig jaar ondanks dat het soms niet mee zit maar dat heb je hier zeker ook. Dus gaan en genieten. Het is soms misschien vermoeiend en gestressd maar denk dan maar weer dat je na een paar maanden weer terug bent en wij allen op je wachten. Nou wij hopen op wat geld om nog een last minute te boeken en als het dan bij jou in de buurt is zullen we dat zeker doen. Wat ik al zei ga er gewoon van genieten, snuif de cultuur nog even goed op, maak gebruik van je ervaringen en zorg dat je een toptijd hebt. Natuurlijk willen we alles weten dus vergeet niet deze site met alle verhalen, informatie, foto`s etc te vullen. Ik zal dat ook doen. Wens ik je een goede reis. Groetjes van Thijs en tot ZIENs. dikke kus!! -
13 April 2007 - 18:27
Myrthe:
Hi Gurl!!
Ready to go??
Je komt bij mij in het appartement.. En t is net die ander dan vorig jaar sorry ;)
Maar er moet nog wel t een en ander gepımp worden hoor.. Jeetje wat een saaie bende zeg echt niet leuk!!
Doe rustig aan geniet nog ff in NL!
En ik stuur je t weekend nog wel een mail!
Xje Myr -
15 April 2007 - 19:49
Janneke:
Hoi lieve lein!
Goed te horen dat het weer beter met je gaat!
Nog twee nachtjes in je eigen bedje en dat is het zover! Mooi weer, strand, bruin worden en een lekker vakantiegevoel hebben... vanwaar nou die twijfels? Ik zou het wel weten... ik zou zo met je mee willen hoor!
Helaas kan ik je dit jaar niet uitzwaaien, anders had ik dat zeker weer gedaan! Dus hierbij hierbij wil ik je alvast een goede reis wensen en heeeel veel plezier! Geniet er lekker van, want voor je het weet.... ben je al weer terug! Je weet tenslotte hoe snel een jaar voorbij gaat.
Ik ga dit jaar vakantie houden in een huisje op de Hubertushoeve... ik zie je snel! Maar ik hou in mijn achterhoofd een leuke aanbieding naar Turkije! Dus wie weet...
Maak er in ieder geval weer een onwijs leuk en vooral goed jaar van!
Liefs en een dikke kus
18 April 2007 - 15:48
Je Broertje:
heey zus als goed met je ik hoop dat je er iets van gaat maken daar in turkie whahha en ik zal thuis als goed in de gate houden :P doei ik spreek je wel weer xxxxjes -
19 April 2007 - 16:59
Jacqueline:
Hey lieve schat,
Hoe is het nu je alweer een paar dagen op je ouwe stekkie bent? De twijfels zijn waarschijnlijk als sneeuw voor de zon verdwenen, zoniet dan moet je me maar af en toe mailen en je gal spuwen en dan komt het ook wel weer goed. Ik vond het erg gezellig in Eindhoven en ga je zeker ook erg missen van de zomer maar zoals het er nu uitziet kom ik je toch snel ff een paar dagen vervelen. Ik wacht wel ff tot Veysel terug is dan is het in huis een stuk gezelliger want wil liever niet de hele dag alleen zijn dan ga je zo nadenken.
Maar goed geniet er nu maar van en laat de zorgen over aan Melanie zoals Ina je verteld heeft haha en dan zien we elkaar snel.
Groetjes aan iedereen en een dikke knuffel en zoen
Jacqueline -
23 April 2007 - 14:15
Corina:
Hee Lein, alweer een beetje gewend. Lekker weer daar zeker?Hier momenteel ook wel. Net een leuk weekend achter de rug gehad. Mn pa werd 50. Zaterdag was het feestje van mijn vader. Heel geslaagd. S middags ging Thijs nog even wat rijlessen doen en mijn ouders waren weg dus hadden ik en mijn broertje het versierd, dat vond hij heel leuk toen hij thuis kwam. Toen ben ik met Thijs een abrahampop gaan halen en hebben we bij de feestzaal gezet. Moest dus met dat ding door de stad en ik hou daar niet van he als iedereen naar me kijkt. Thijs is echt een zakkewasser, zegt hij bij die winkel geef mij die hoed even want die verliest hij zo. Pak hij die hoed en schoenen en rent weg. Loop ik daar alleen voor schut. Denk zal jou hebben, dus ik door de stad met die pop naar hem toe rennen tot ik naast hem liep. Ja kom op dan samen voor schut lopen toch? Nou het feest was echt heel erg gezellig. Veel gedanst en hing een hele leuke sfeer. Er was ook een optreden van Cees Versluijs. Een Elvis imitator nou dat was echt geweldig. Niemand wist het bijna dus iedereen op het feest was verrast en enthousiast.
Maar ik zie je verhalen snel tegemoet.
Dikke kus en pas goed op jezelf! -
23 April 2007 - 18:20
Caroline:
Hoi Marjoleintje!
Ging wel snel hè op de luchthaven...baalde er wel van toen ik weer in de bus zat. Ik had je nog zoveel willen zeggen en vragen..eigenlijk gezellig bijkletsen, maar ja.. dat ging een beetje moeilijk op dat moment! Ik mis je hoor... en Bodrum ook trouwens! Maar ik hoop dat ik snel m'n eigen plekje krijg hier en alles meer gewoonte word. Qua aankomsten is het rustig hier in Fethiye, maar mijn hoofd zit iedere dag zo vol. Ik heb nog nooit mijn werk mee naar huis genomen, maar dat doe ik nu dus wel! Hou me op de hoogte van alle verhalen en doe Melanie, Myrthe, Mesut, Erhan, JJ, Ersin, Cathy, dokter love, Eve, etc. etc. en heel kantoor de hartelijke groetjes van me!! Dikke X ! -
23 April 2007 - 21:00
Je Tante Simone:
Ha die Marjolein,
Goh, leuk zeg die foto's en berichten te lezen; zojuist even aan mijn grote broer gevraagd wat je website was want ik was toch wel benieuwd. Marjolein, ik wens je enorm veel succes, plezier en geluk de komende zeven maanden toe. Ik zal je website nu regelmatig bekijken.
Heel veel groetjes van Simone -
25 April 2007 - 21:20
Je Nichtje Eva:
Hoi Marjolein!
Simone heeft me getipt op je site, dus ik ben snel een kijkje gaan nemen. Wat leuk dat je op deze manier contact kan houden met je Nederlandse 'achterban'. Zo leest en ziet iedereen wat je in Turkije aan het doen bent.
Van oma hoorde ik verhalen over een pijnlijke voet... ik hoop dat dat snel beter gaat...
Veel succes en plezier in Bodrum!
Groetjes van Eva