Vertrekdatum is bekend - Reisverslag uit Voerendaal, Nederland van Marjolein - WaarBenJij.nu Vertrekdatum is bekend - Reisverslag uit Voerendaal, Nederland van Marjolein - WaarBenJij.nu

Vertrekdatum is bekend

Door: Marjolein

Blijf op de hoogte en volg Marjolein

20 Februari 2007 | Nederland, Voerendaal

Lieve vrienden en familie,

Over een paar weken is het dan weer zover. Dan ga ik weer voor het tweede jaar naar Bodrum, Turkije.
De preciese vertrekdatum is alweer bekend, namelijk 10 april.
Ik had het al een week eerder verwacht aangezien we vorig jaar de eerste week van april zijn gegaan.
Ik kan niet wachten, heb er namelijk weer heel veel zin in. Is namelijk toch een beetje mijn thuis geworden.

Ik ga nu dus nog even lekker genieten in Nederland met mijn lieve vrienden en familie, nu dat nog kan! en laat het aftellen maar weer beginnen.

x
Lein

• 21 Februari 2007 - 13:12

Rianne:

Lieve Lein,

Ik wens je nu alvast heeeeeel veel plezier, succes, geluk en liefde toe, maak er wat van en als je t goed vindt, kom ik graag een keertje langs!

Liefs Rianne

• 21 Februari 2007 - 14:13

Myrthe:

Hoi Marjolein,
    Wat leuk dat jij ook naar Bodrum gaat! Ben heel benieuwd hoe deze bestemming mij gaat bevallen! Heb alleen maar leuke verhalen gehoord dus het moet zeker goed komen!! Ik heb er in elk geval super veel zin in!
    Wat doe je nu precies dan? Ik werk weer op het hoofdkantoor van Oad.
    Maar ga vrijdag lekker zelf vakantie houden, ga naar Carolien in Saalbach toe :)
    Kom je voor 10april nog langs in Holten?
    Groetjes Myrthe

• 24 Februari 2007 - 10:10

Janneke:

Hoi Leintje!

Wat gaat een jaar toch eigenlijk ontzettend snel he! Over een paar weken vertrekken je gewoon alweer voor de tweede keer naar Turkije! Hierbij alsnog heel veel succes en vooral plezier weer in Turkije! Maar ik zie je nog voor je vertrekt he... Ik heb je een email gestuurd, dus ik hoor de rest allemaal nog wel!

Liefs, Janneke

• 06 Maart 2007 - 13:14

Heiko:

hey kanjer.
    gaaf dat je dit jaar weer gaat hopenlijk wordt het net zo leuk als vorig jaar voor je. en wie weet zie we elkaar weer of anders gewoon hier in nederland fijne tijd daar en xxxx van mij

• 29 Maart 2007 - 13:53

Elise:

Hi Marjolein,
    Wat leuk dat je een berichtje op m'n site hebt achtergelaten! Super voor je dat je weer lekker naar Bodrum mag.. ben er vorig jaar op vakantie geweest en vond het een hele leuke plaats!
    Heb je er weer zin in? Ik vind het wel weer heel spannend allemaal, maar wordt vast weer helemaal leuk!
    Leuk dat je een x een kijkje wilt komen nemen in Kusadasi.. je bent er van harte welkom!!
    Heel veel succes en plezier dit seizoen en ik zie je dan vast nog wel een x in Turkey:)

Liefs, Elise

• 30 Maart 2007 - 12:46

Corina:

Het is nu de laatste werkdag voor het weekend en heb echt geen zin meer dus dacht plaats even een berichtje. Nog een ruime week en dan vertrek je weer naar de zon. En heb je er al zin in? Zal wel denk ik. Nou ik vond het leuk dat je nog een dagje geweest bent voor je vertrek. Ik bel je nog wel even voordat je echt gaat maar ik wens je alvast veel plezier. Ik hoop dat het werk weer bevalt en dat je weer blij en gezond naar ons terugkomt. Dikke kus

• 04 April 2007 - 14:27

Corina:

Jeetje wat heb jij een pech zeg met je been. Ik hoop dat je je snel goed voelt en dat je dan toch kunt gaan. toi toi! we houden contact.