Het gaat
Door: Marjolein
Blijf op de hoogte en volg Marjolein
20 Mei 2006 | Turkije, Bodrum
Hier is het op dit moment mooi weer, rond de 30 graden. Maar natuurlijk als ik weer een vrije dag heb zoals van de week is het bewolkt en koud. Zo is het nou altijd !!!
Op dit moment voel ik me niet echt geweldig. Mijn lichaam wil niet echt. Tevens wordt ik helemaal lek gestoken door de muggen. Vooral mijn voeten zijn het slachtoffer. Op dit moment heb ik gewoon hele dikke voeten en enkels door die muggesteken. Echt niet meer normaal.
Gister was jacqueline jarig, zij is 34 jaar geworden. konden dit niet echt vieren want we moesten de hele dag op de luchthaven zijn. Maar we hebben haar wel hele mooie wit gouden oorbellen gegeven. Dus vanavond gaan we het overdoen. tevens ga ik vanavond met caroline en jacqueline naar een concert van Gülshen. Zij is een hele bekende artieste in turkije. Het is hier namelijk in de buurt en we konden korting krijgen dus dat wordt super vanavond. Wij nederlanders tussen allemaal turken. Heb er nu al zin in!
Over 3 weken komen mijn ouders en christiaan me alweer opzoeken. De tijd gaat hier zo snel niet meer normaal. Vind het heel leuk om ze weer is te zien. Kan ik meteen ze aan iedereen voorstellen en alles aan ze laten zien.
Vorige week hebben mijn ouders de nieuwe puppy gekregen. Zijn naam is storm, echt een schatje. Heb hem namelijk via de webcam gezien. Deze hebben ze speciaal voor mij gekocht zodat ik mijn familie af en toe nog kan zien.
ik ga weer verder met het werk want het schiet niet echt op vandaag.
Veel succes met alles in nederland
Dikke kus lein
20 Mei 2006 - 10:46
Nicky:
En Storm is echt heel lief en klein! Evelien is hem net even komen showen samen met je ouders. Maar jij had hem natuurlijk al gezien toen ie nog kleiner was, in zijn nest!
Veel plezier bij het concert vananvond en hier regent het ook al een paar dagen, dus het weer kan altijd slechter ;-)
Groetjes Nicky -
22 Mei 2006 - 18:10
Heiko:
hou je wel een beetje mooi weer over voor mij.en dan kan je ons mooi rondleiden tot later -
26 Mei 2006 - 08:21
Lucas En Freeke:
Hoi Marjolein,
Van je papa en je mama die vorige week op de verjaardag van Freeke, 6 jaar geworden, waren hoorden we dat je in Turkije zit en dat we je kunnen mailen via deze website. We hebben je berichtjes gelezen en dat vonden we erg leuk. Tineke heeft ons foto´s gestuurd van Storm. Hij ziet er erg ondeugend uit. Freeke krijgt voor haar verjaardag 2 poezen, maar die zitten nu nog bij de moederpoes. Leuk dat het weer daar de meeste tijd nog wel goed is. In Oosterhout regent het al de hele dag, dus moeten we nog iets verzinnen om straks te gaan doen. Papa en mama zijn ooit in Turkije op vakantie geweest en die vinden het een erg leuk vakantieland. Veel plezier verder in Turkije en we zullen je berichtjes in de gaten houden.
Hartelijke groeten van Lucas, Freeke, papa, mama en Tobias. -
26 Mei 2006 - 08:22
Lucas En Freeke:
Hoi Marjolein,
Van je papa en je mama die vorige week op de verjaardag van Freeke waren, 6 jaar geworden, hoorden we dat je in Turkije zit en dat we je kunnen mailen via deze website. We hebben je berichtjes gelezen en dat vonden we erg leuk. Tineke heeft ons foto´s gestuurd van Storm. Hij ziet er erg ondeugend uit. Freeke krijgt voor haar verjaardag 2 poezen, maar die zitten nu nog bij de moederpoes. Leuk dat het weer daar de meeste tijd nog wel goed is. In Oosterhout regent het al de hele dag, dus moeten we nog iets verzinnen om straks te gaan doen. Papa en mama zijn ooit in Turkije op vakantie geweest en die vinden het een erg leuk vakantieland. Veel plezier verder in Turkije en we zullen je berichtjes in de gaten houden.
Hartelijke groeten van Lucas, Freeke, papa, mama en Tobias. -
28 Mei 2006 - 19:27
Linda:
He stuk,
Ik ben net weer terug van Tunesie! Het was echt super! Nog bedankt voor je berichtjes!! We moeten eigenlijk snel een keer skypen of bellen. Heb je eigenlijk skype?
Succes nog met alles,
Enne je moet even goed muggenspul kopen, of helpt dat niet?
Kus -
31 Mei 2006 - 08:43
Corina:
Nou goed op jezelf letten hoor. Nog even dan komen je ouders. Dat lijkt me wel fijn voor je, even weer vertrouwd om je heen. Hier is het weer nog helemaal niets maar verwachten volgende week beter weer. Morgen krijgen we dan de sleutel van ons huis. Hebben er echt zin in. Ik zal wat minder tijd hebben om berichten te sturen maar ik probeer je zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Ik kan je nog steeds niet smsen op dat nummer dat je gegeven hebt maar goed weet dat ik aan je denk. Morgen beginnen we met slopen, dat zal wel een paar dagen duren want alles moet eruit. Daarna het opbouwen, dan begint het pas. Gelukkig hebben we best wat hulp. Nou meis ik ga snel door met werken want alles moet klaar voor mn vrije dagen en het is een ramp hier. Groetjes aan je ouders als ze komen!