Lieve mensen - Reisverslag uit Bodrum, Turkije van Marjolein - WaarBenJij.nu Lieve mensen - Reisverslag uit Bodrum, Turkije van Marjolein - WaarBenJij.nu

Lieve mensen

Door: Marjolein

Blijf op de hoogte en volg Marjolein

14 Mei 2006 | Turkije, Bodrum

Merhaba Lieve mensen,

Hier in turkije gaat alles goed. Vandaag was het voor het eerst echt lekker weer!! Zo rond de 30 graden. Echt heerlijk alleen dan wel weer vervelend dat je de hele dag dan moet werken.
Maar ondanks alles heb ik toch al een lekker kleurtje gekregen.
Onze laatste collega is vorige week ook aangekomen, lieveke. Dus nu zijn we helemaal compleet.
Ik vind het hier nog steeds gezellig. Soms maken we wel hele lange dagen. Bijvoorbeeld als een vliegtuig niet meer van de grond komt of als gasten ernstig verbrand zijn door de zon. Maar dat hoort er allemaal bij en dat maakt het werk zo leuk.
Ook de contacten met de hotelmedewerkers wordt steeds beter omdat je ze nu een beetje leert kennen. Over anderhalve week ga ik over naar een andere plaats van het schiereiland bodrum. Op dit moment ligt mijn wijk ik het plaatsje Gumbet maar dadelijk ga ik naar Turgutreis. Ben benieuwd hoe dat allemaal gaat lopen. heb er nog steeds veel zin in dus dat komt allemaal wel goed deze zomer.
Op dit moment ben ik niet meer te bereiken op mijn nederlandse nummer. Maar wel op mijn turkse prive telefoon 0090 5384219778.

Dikke knuffel iedereen
Marjolein

• 15 Mei 2006 - 12:36

Nicky:

30 april keek ik op je site, nog geen nieuw bericht... De dag erna een mailtje dat je een nieuw bericht had geplaatst!

Gistermiddag keek ik op je site, nog geen nieuw bericht... et voila, nu heb je er weer 1 geplaatst!

Fijn om te lezen dat het je allemaal goed bevalt!
    Pap en mam zitten nu op Kos en die smsten ook al dat het weer niet zo mee zat. Ze moesten zelfs binnen eten, omdat buiten te koud was. Maar zo te horen is het nu dan beter geworden! Ze zijn overigens ook een dagje naar Turkije geweest, waar ze zich lekker hebben laten verwennen in de hamam.

Veel plezier nog daar!

Groetjes Nicky

• 15 Mei 2006 - 14:25

Corina:

Hee Marjolein, goed te horen dat het nog steeds naar je zin is. Is ook wel heel leuk dat je deze kans hebt om alles te doen en te zien. Turgutreis is toch waar die grote markt is? Volgens mij zijn we daar namelijk ook geweest. Maar nieuwe plaats, nieuwe kansen dus?!Leuk dacht eigenlijk dat je op 1 plaats zou blijven. Goed dat je je numm. geeft, ik heb namelijk al een paar keer naar je gsm gesmst maar goed maakt niet uit, je weet toch wel dat ik je nog neit vergeten ben. Nou alvast veel succes gewenst in je nieuwe plaats, Ik ben echt trots op je!

• 17 Mei 2006 - 19:40

Anne:

he marjolein

Wat goed om te lezen dat je het zo goed naar je zin hebt daar! Hier in Zuid Afrika ook alles prima! Helaas wordt het hier nu koud, dus wat dat betreft ben ik wel jaloers op je.
    Geniet van je tijd daar.
    kus Anne

• 18 Mei 2006 - 11:22

Corina:

Heb je al 2 x proberen te smsen maar krijg steeds mislukt, terwijl ik jouw bericht wel heb gehad. Heel raar, maar houd de site wel in de gaten.xxx

• 19 Mei 2006 - 14:31

Corina:

Zojuist telefoon gehad van de makelaar. do 1 juni inspectie en om 10u naar de notaris. Dus half 11 is het gebeurd, een eigen huis. Ik een eigen huis, jij een plekkie onder de zon, en allebei in iemand in de buurt die van je houden kon.... Klassieker toch wel he rene froger. Maar je ziet samen komen we er wel en hebben we alles. Je snapt vrijdagmiddag. laatste halfuurtje voor het weekend nog even een berichtje aan Lein en dan zo lekker naar huis. Het is hier momenteel echt bagger weer, maar je kan niet alles hebben he. Volgende week hemelvaart en heb vrijdag ook nog vrij genomen dus dat is maar een werkweek van 3 dagen. En heb jij ook Hemelvaart-vrij? Zal wel niet he. Heb je wel genoeg tijd voor jezelf? Ik weet dat als jij iets wilt dat je er helemaal in op gaat, maar naast de drukte moet je ook tijd voor jezelf maken hoor. Je moet nog een aantal maanden en je moet niet hebben dat wanneer je terug bent, je denkt mmh had ik nog willen doen of zien. Nou meis, weer een dikke knuffel van mij!