Thuis - Reisverslag uit Voerendaal, Nederland van Marjolein - WaarBenJij.nu Thuis - Reisverslag uit Voerendaal, Nederland van Marjolein - WaarBenJij.nu

Thuis

Door: Marjolein

Blijf op de hoogte en volg Marjolein

03 December 2006 | Nederland, Voerendaal

Hoi

Nou ik ben natuurlijk alweer een tijdje in Nederland maar Jac en ik moesten er toch nog dringend een paar dagen tussenuit. Dus zo gezegd zo gedaan. We zijn dus 24 november maar een weekje naar Turkije vertrokken!! We misten het land toch wel een beetje.
Eerst hebben we een in Istanbul een paar dagen doorgebracht. Daar dus lekker de toerist uitgehangen. Ook kwamen we daar de doctor tegen en tevens goede vriend. Hij heeft ons die avond maar even op stap genomen.
Maandag zijn we met het vliegtuig naar Bodrum gevlogen. De man van het autoverhuurbedrijf stond daar met een auto ons op te wachten. We hebben daar een aantal dagen doorgebracht. Vrienden en collegas van het lokale agentschap opgezocht. Iedereen was zeer verbaasd dat we zomaar op de stoep stonden. We hebben daar heerlijk weer gehad. Lekker op het strand kunnen lunchen echt voortreffelijk!!.
Daarna zijn we een vriend gaan opzoeken in Izmir en hebben we heerlijk geslapen in mega bedden.
Nu zijn we weer terug in nederland, zoals gewoonlijk regent het hier weer en is het koud.
Oad heeft alweer een nieuwe brief gestuurd met de vraag waar ik volgend seizoen heen zou willen. Dus daar moeten de hersens nog maar even over kraken.

Groetjes Marjolein

• 04 December 2006 - 12:31

Heiko:

hey schat alles goed? moeten weer eens wat in nederland afspreken.gaat verder alles goed bij je? je mist turky zeker al?
    gewoon weer x met zijn allen x wat doen.nou hoor je wel weer xxxx
    heiko

• 31 Januari 2007 - 01:02

Aygul:

Hoi lein,

alweer naar turkije? je hebt het wel heel erg naar je zin daar he? je hebt helemaal gelijk meid het is een SUPER land al zeg ik het!!!!! ik hoop dat ze een beetje gastvrij zijn daar. ik kom je zeker dit jaar opzoeken in bodrum. en laat effe weten wanneer je weer naar izmir komt dan kan je bij mij ook nog een nachtje logeren. ik hoop dat je een hele fijne tijd tegemoet gaat. hou ons op de hoogte "KENDINE IYI BAK"

groetjes XXX aygul