ik leef nog!! - Reisverslag uit Bodrum, Turkije van Marjolein - WaarBenJij.nu ik leef nog!! - Reisverslag uit Bodrum, Turkije van Marjolein - WaarBenJij.nu

ik leef nog!!

Door: Marjolein

Blijf op de hoogte en volg Marjolein

01 Mei 2006 | Turkije, Bodrum

Lieve mensen uit nederland, ik leef nog!!
Op dit moment is het erg hectisch. Afgelopen vrijdag een grote aankomst gehad ivm de meivakantie. Toen heb ik ook mijn eerste tranfer gedaan. Ging eigenlijk best goed. De dag erop samen met mijn collega Anja twee welkomstinfo's gehouden. Dat ging eigenlijk ook best aardig.
Dan natuurlijk nog de hotels bezoeken. De eerste problemen doen zich nu ook meteen voor. Maar ik heb het hier nog steeds naar mijn zin. Af en toe heb ik wel is zo'n moment van wat doe ik in hemelsnaam hier, maar een paar minuten later is dat weer over.

Vorige week zijn ook de andere meiden gearriveerd: Sabine, Krista en maureen. Heel erg leuke meiden alleen Maureen zit alweer in nederland dus nu zijn we nog maar met 6.

Vandaag was weer een drukke aankomstdag. Dus het was vandaag weer heen en weer racen.

ik wil jullie bedanken voor al de leuke berichtjes. Dat doet me elke keer weer goed als ik ze lees. ik mis jullie allemaal wel. Maar de meiden hier zijn ook schatten dus dat maakt het weer goed.

Gisteravond weer lekker naar de Hamam geweest om zo weer even bij te komen van alle hectiek.

Jan, echt super leuk joh dat je nu ook bezig bent met een huisje. houd me wel op de hoogte

Corina, doe de groeten aan rendy en ook jij moet me op de hoogte houden van de verhuisavontuur.

Lin, ook al ben ik nu niet in de buurt om je een dikke knuffel te geven. ik leef met je mee en ook vanuit Turkije zal ik er voor je zijn wanneer je me nodig hebt. veel succes met je studie en je moet maar zo denken je bent er bijna.

Karien ook jij veel succes met je studie en ik hoop dat je nog steeds naar je zin hebt in den haag. Hoe is het trouwens met je broer, heeft hij het nog naar zijn zin in tilburg.

Kerres, de juffermans show was volgens mij wel een succes. veel succes met het verwerken ervan en mijn vader houd jullie wel op de hoogte.

Aschwin en nicky, doe iedereen de groeten op het werk.

Mam/pap/evelien/christiaan ook ik mis jullie natuurlijk. Maak de komende weken veel foto's van storm zodat ik een beetje bij blijf en mis me niet teveel.

Allemaal een hele dikke kus en knuffel
Marjolein

• 01 Mei 2006 - 19:59

Karien!!!!:

Hey lieve avonturier!
    Je hebt het gelukkig goed naar je zin zo te lezen!
    Hoe is het weer daar nu eigenlijk? Mooie temperaturen om alvast te wennen aan het hoogseizoen?!
    Hier in NL. alles zo zijn gangetje! Weer gewoon met school begonnen en ook best veel werken!! Maar het is allemaal voor een goed doel he (de zomermaanden goed doorbrengen :-) )
    Morgen komt Lin weer eens gezellig naar Den Haag..Zal haar eens proberen op te beuren !
    Dikke kus vanuit den haag naar jou! xxxxx

• 02 Mei 2006 - 15:02

Corina:

Hee snap best dat je afentoe denkt wat ik ik hier, maar geloof me dat heb ik hier ook dus don`t worry. Blij dat het goed met je gaat, lijkt me heel onwerkelijk allemaal als je weet dat je daar een half jaar zit en daarna weer je oude leventje in stapt. Maar miss denk ik te veel na, heb ik wel vaker last van. IK zal Rendy zeker de groetjes van je doen. Als je terug bent en je komt op bezoek zullen we net als vorige keer met zn twee op kraamvisite gaan. Voor jullie nu een drukke tijd aangebroken natuurlijk. Maar het gaat dus allemaal wel goed met je werk en je vind het leuk. nou schrijf snel weer stukje, ga nu lekker naar huis. Mijn werkdag zit erop. x

• 03 Mei 2006 - 14:11

Corina:

Wat is je adres eigenlijk in Turkije?

• 08 Mei 2006 - 18:33

Heiko:

vind het gaaf dat je het naar je zin heb en zet de fles al maar klaar in de legend we komen er aan kus van mij

• 14 Mei 2006 - 05:54

Ronald:

Hey Lein, hoe gaat die meis, wel lekker zo te lezen, bedankt voor je berichtje van laatst, ben blij dat je 't naar je zin hebt. succes verder. XXX Ronald