De winter kan weer beginnen!!
Door: Marjolein
Blijf op de hoogte en volg Marjolein
23 November 2008 | Oostenrijk, Lermoos
Inmiddels ben ik alweer 3 weken in Nederland. Ik moet zeggen dat de tijd voorbij vliegt.
Nu ben ik me langzaam aan het voorbereiden op mijn winterseizoen in Oostenrijk.. Ik mag dit jaar weer naar Lermoos en ik kijk er ook weer erg naar uit. Dit jaar woon ik alleen niet meer in het centrum van Lermoos, maar in het dorpje ervoor Lahn.. Dit is een beetje balen maar zal vast wel goed komen.(hoop ik)
Op dit moment ligt er in Limburg een redelijke laag sneeuw, dus ik kan langzaam een beetje wennen aan dit weer.
1 december ga ik naar het hoofdkantoor om mijn spullen/ auto op te halen. Dinsdag 2 december vetrek ik richting Lermoos. Een dag later begint mijn wintercursus, die is dit jaar in Kirchberg!! Zaterdag 6 december gaat mijn voorbereidingen voor het seizoen beginnen.
Dit seizoen zal ik jullie wat meer op de hoogte houden!!
Hier nog wat foto's van mijn seizoen op Mallorca (beter laat dan nooit..)
Liefs Marjolein
23 November 2008 - 21:18
Myrthe:
Hi Lein,
Leuke fotos idd beter laat dan nooit ;)
Noue hier int oosten ligt ook al mooi wat sneeuw kreeg al weer fugen herinneringen hihi..
Ik hoop je voor dit tijd nog ff te zien ennu ons vanuit Oostenrijk wel iets beter op de hoogte houden he :D
Liefs Myr -
23 November 2008 - 21:55
Leonie:
Heyy!
Van die foto's krijg ik ook weer zin om naar Mallorca te gaan!!
Jammer dat je niet hetzelfde huisje hebt...maar het komt vast goed met je daar!
Als ik je niet meer spreek, een goede reis en geniet ervan!
Kus -
23 November 2008 - 22:48
Rianne:
Meiske!!
Jammer jammer, dit jaar geen terrasje in Eindhoven :(. Gaat er ook niet meer van komen ben ik bang haha! Maar goed, wat in hetvat zit verzuurt niet ;)! Ik hoop dat je een heeeeel mooi seizoen gaat krijgen in Oostenrijk en keep me posted!!
dikke kus. -
24 November 2008 - 10:05
Carolien:
He Marjolein,
Leuk je verhaal te lezen en foto's te zien. Het ziet er wel gezellig uit in Mallorca. Ik krijg ook alweer wintersportkriebels maar ik ga naar de zon, haha! Dat zal wel even omschakelen zijn, ik vertrek 7 dec. Leuk zeg dat de cursus in Oostenrijk is. Nou heel veel succes en plezier dit seizoen.
Liefs Carolien -
24 November 2008 - 17:28
Corina:
hee lieve schat, ja het was goed oefenen met slippen dit weekend of niet? haha. hier lag ook behoorlijk wat sneeuw. we hadden za een feestje gehad en ik moest zondag mn auto ophalen maar dat is dan toch even glas moet ik zeggen. leuke foto`s, altijd leuk om te zien dan zie je veel beter hoe de sfeer enalles was. ik vond het gezellig om je te zien voordat je weer vertrekt. kijk goed uit onderweg, zorg goed voor jezelf en zie je daarna. houd me op de hoogte want ik wil graag weten hoe je het daar maakt. ik houd je op de hoogte van de trouwplannen en alles erom heen. een hele dikke knuffel!!!! -
28 November 2008 - 19:13
Juf Anous:
Heee Oad!
Nou ik heb er zin in. Ben natuurlijk wel jaloers op je dat je er al eerder bent!!!
Lahn is ook mooi wit zullen we maar zeggen...Maar waarom is het geen lermoos meer dan???
Lieve groeten Anous en goede reis -
28 November 2008 - 21:36
Tineke:
Heey Lein,
Super dat je weer naar Lermoos gaat! Ik wil je heel veel succes en plezier wensen maar dat gaat helemaal goedkomen, zeker nu manon er ook is:)
Kuss -
10 December 2008 - 21:07
Corina:
En ben je goed aangekomen? weer terug op je stekkie. nou veel succes daar en laat even weten waar ik de post naartoe kan sturen. kus! -
13 Januari 2009 - 16:12
Opa EnOma:
,Lieve Marjolien,
Een heel gezond en gelukkig 2009.
Wij hebben hier ook aardig wat sneeuw gehad,en dat was mooi,bij jou natuurlijk veel meer.Liefs xx
opa en oma.