Reuze naar mijn zin!!!
Door: Marjolein
Blijf op de hoogte en volg Marjolein
03 Maart 2008 | Oostenrijk, Lermoos
De afgelopen weken heb ik hier weer veel meegemaakt! Zo ben ik getuige geweest van een ongeluk. Ik stond namelijk te wachten op het kerkplein toen de koets incl. paarden op mij af kwamen rennen. De koetsier rende ernaast maar kon ze niet meer stoppen. Voor mijn ogen is die man onder zijn op hol geslagen paarden gekomen en later onder de koets. De man was er niet best aan toe maar onder omstandigheden gaat het nu gelukkig weer redelijk met hem.
Tijdje geleden nog met Claire, Martijn en Fuzzy (skileraren) naar het funpark in Lermoos geweest. Daar kun je met van die rubber banden, snowbike, snowblades naar beneden. Echt super leuk was dat en het weer was die dag prachtig.
Ik heb het hier echt reuze naar mijn zin. Wie had dat gedacht……..? haha
Vorige week was het de druktste week van het seizoen. Het leek wel of ik weer in Nederland was. Overal zag je Nederlandse auto’s. In elk restaurant of bar dat je kwam hoorde je alleen maar Nederlands, echt verschrikkelijk… Sommige nederlanders zijn zulke gigantische boeren, ik schaam me soms echt voor mijn volk. Ze leven zo in hun eigen wereld en het is allemaal ikke ikkke ikke. Dus ik was dan ook weer blij dat ze weg waren.
Al hoewel het weer die week echt onbeschrijfelijk goed was. We hadden hier temperaturen van 22 graden. Ik denk dat de Canarische eilanden jaloers zou zijn om deze zomerse temperaturen.
Nu moeten jullie alleen niet gaan vragen hoe de sneeuwconditie hier is…. De sneeuw is namelijk ver te zoeken maar de pistes zijn ondanks alles nog open en ik moet ook zeggen dat ze veel werk verrichten om de pistes open te laten. Tot op heden gaat dat dus nog steeds.
Men verwacht morgen trouwens eindelijk weer is een heleboel sneeuw, zowel in de bergen als in het dal. Ik ben benieuwd hoeveel dat gaat worden…. We kunnen de sneeuw hard gebruiken want ik heb het gehele seizoen hier nog nooit zo groen gezien. Dus we wachten maar af.
Zoals jullie weten ben ik deze zomer te vinden op Mallorca. Het is de bedoeling dat ik 4 april naar “mijn” eiland ga vliegen. Daar zal ik dus weer voor de komende 7 maanden zitten.
Ik mag 23 maart vertrekken vanuit Lermoos. Het einde is dus alweer inzicht.
Als jullie nog willen afspreken voordat ik vertrek, laat het me maar weten. Alleen het enige weekend dat ik in Nederland ben blijf ik ook lekker thuis bij mijn ouders, zus en broer..
Dikke knuffel Lein
03 Maart 2008 - 11:07
Rianne:
Leeeeeeeeinn!!
Goed te horen dat je het zo naar je zin hebt, super leuk!! Afspreken zo ik nog wel heel erg gezellig vinden, maar als je geen tijd hebt, snap ik dat heel goed, laat me maar even weten!! Anders moet ik maar naar Mallorca komen om je te zien :)! Geniet nog even daar meis en keep me posted, liefs Rianne -
03 Maart 2008 - 13:13
Bonus:
Dag Juf OAD!!!
Alles goed?! Ik heb je eindelijk gevonden!! Ben nu ziek maar ga zekers nog een keer gezellig apres skien met je!!! En ik snap dat dat dan een keer op een woensdag plaats gaat vinden. Anders houd je je bezoekuur toch gewoon in de Jux!
Tot snel
xx Juf Anous -
03 Maart 2008 - 17:08
Krista:
Hey Meisje!
Leuk wat van je te horen, wat super dat je het toch nog zo naar je zin hebt. Heb je geen zeurende gasten over de slechte conditie van het sneeuw? Wel super lekker voor jou, 22 graden!!! Ik ben net terug van Frankrijk (skieën) en daar was de sneeuw nog wel te doen. Natuurlijk zou ik het ook heel leuk vinden om je nog te zien, maar ook ik begrijp (net als Rianne) dat je het vast heel druk gaat krijgen in die week. Ik hoor het wel van je! Geniet nog lekker van je laatste weekjes! Kus Krista -
06 Maart 2008 - 10:59
Carolien:
He Marjolein,
Helaas was ik er niet bij in Solden, het was me te ver rijden, zo'n 4 uur en heb nog veel te doen want vertrek de 18e al. Wat is de tijd gevlogen he? Ik vertrek trouwens ook op 4 april, misschien zien we elkaar nog op schiphol!
Dus volgend jaar nog in seizoen de winter in??
Geniet ze nog even!
Liefs Carolien -
06 Maart 2008 - 12:38
Caroline:
Wat gaaf dat je het zo naar je zin hebt! En leuke foto´s man. Jammer dat we niet kunnen afspreken deze keer.. maar dat houden we dan gewoon weer tegoed! Blijf ons op de hoogte houden! Dikke XXX !